Apsorbenti i oprema za skupljanje prolivenih tekućina

Kombinacija jedinstvenog FIBERCAN apsorbenta i dobro osmišljene PELICAN jedinice, koja istovremeno služi kao skladište, nosač pribora i sito kroz kojeg se apsorbent prosijava, predstavlja za korisnike nenadmašno riješenje.

„PELICAN kolica“ i „PELICAN nosiljka“ su inovativne jedinice sa mogučnošću skladištenja, rasipanja i prosijavanja FIBERCAN apsorbenta. Mogu primiti 50 l (2 vreće) apsorbenta.
Konstrukcijom su posve prilagođene korisniku, a zahvaljujući integriranom sustavu prosijavanja značajno minimiziraju potrošnju apsorbenta i generiranje industrijskog otpada.

kolica nosiljka
PELICAN kolica su vrlo pokretna, robusna i lagana za uporabu. Na njima je smješten sav alat i pribor potreban za uklanjanje prolivenog ulja (ili druge tekućine). PELICAN nosiljka se može zahvaljujući svojoj kompaktnoj izvedbi lako odlagati vješanjem na zid. Odlično riješenje za manje radionice.
fibercan FIBERCAN apsorbent je proizveden od pamuka i mljevene orahove ljuske. Njegova je specifičnost svojstvo spremanja prikupljene tekućine u kapsulu te formiranje grudica. Neiskorišteni dio se prosijavanjem vraća u skladišni dio jedinice. Sa Fibercanom se ostvaruju bitne uštede.

Fibercan apsorbira i prikuplja sve vrste prolivenih tekućina, osim jakih kiselina. Apsorbira 3 do 4 puta više nego uobičajni apsorbenti (piljevina, pelete, …).
Nije potrebna učestala nabava, jer nema bacanja dijela koji nije apsorbirao tekućinu, pa niti njegovog zbrinjavanja. Količina otpada smanjuje se do 8 puta!

Prospekt i tehničke karakteristike proizvoda.

Write a Reply or Comment