Oelcheck – ulje govori, a mi to razumijemo

“Svima je poznato da bez ulja u sustavima za podmazivanje ili u hidrauličkim sustavima nema funkcionalnosti proizvodnog pogona.
No, jeste li ikada analizirali njegova vitalna kemijska svojstva, razred čistoće, sadržaj vode,…..?

Ne zaboravite! Ulje je za svaki pogon kao krv kod čovjeka i uvijek se analizira s osobitom pažnjom, a na rezultatima analize temelji se dijagnoza stanja čovjekovog zdravlja…“
(mr.sc. Ana Rogić: Upravljanje onečišćenjem ulja u uljnim sustavima, EGE 3/2001)

Održavanje ulja u hidrauličkim i podmazivačkim sustavima radnih strojeva održavateljima najčešće predstavlja stalno prisutnu brigu i nepotrebne troškove uzrokovane zastojima u radu strojeva. Probleme povećavaju konstrukcijska rješenja suvremenih strojeva sa sve manjim tolerancijama, koje postavljaju sve strože zahtjeve u pogledu čistoće ulja ili drugog pogonskog medija.

Stoga, povjerite nama Vašu brigu o održavanju uljnih punjenja i/ili drugih energetskih medija (voda, voda-glikol, rashladne emulzije…) cjelokupnih uljnih, odnosno hidrauličkih sustava vaših strojeva.

Zahvaljujući 17 godišnjem iskustvu, kontinuiranom obrazovanju, inovativnosti, vrsnoj opremi i partnerstvu sa najprestižnijim europskim laboratorijem OELCHECK, nudimo vam laboratorijske analize svih relevantnih parametara i pokazetelja, analize specifičnih svojstava koja mogu provesti samo iznimno dobro opremljeni laboratoriji.