PURAFIL – Rješenje za čisti zrak

Tvrtke FILCOM i DOMES su u fokus svoje plodonosne suradnje postavile sve one tehnike pročišćavanja i filtriranja zraka, čije je zajedničko obilježlje zaštita čovjeka i čovjekove okoline. Posebno se ističu postupci filtracije zraka i uklanjanje štetnih (korozivnih, otrovnih, neuogdnih i otpadnih) plinova, koji se najčešće javljaju kao produkt različitih kemijskih reakcija u procesnoj industriji.

Kao posebno ekologična i gospodarski prihvatljiva tehnika obrade i pročišćavanja zraka je ona proizvođača filtarskih medija i opreme PURAFIL Inc., Georgia, USA, čija su mnogobrojna projektna rješenja izvedena diljem svijeta. Doprinos dokazanoj učinkovitosti PURAFIL sustava predstavlja pouzdana tehnička podrška naših iskusnih inženjera i stručnjaka. Najvjerniji dokaz tome su trajno zadovoljstvo i pozitivni odjeci naših Kupaca.

Tvrtka DOMES d.o.o je ekskluzivni distributer za Hrvatsku i ravnopravni partner tvrtke FILCOM. Zahvaljujući zajedničkim naporima, znanju i iskustvu te izvanrednim PURAFIL filtarskim sustavima, zajamčen je uspjeh u pročišćavanju zraka, zaštiti čovjeka i okoline.

Ovdje možete pogledati:
PURAFIL katalog
Tehnički list ODORKOL
Tehnički list ODORCARB ULTRA
Tehnički list ODORMIX SP
Tehnički list ODOROXIDANT SP