Međunarodni sajam tehnike u Beogradu

Ove godine, DOMES d.o.o. je po prvi puta izlagao na Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu od 15 – 19. 05., zahvaljujući pozivu HGK – Županijskoj komori Pula, koja je organizirala i sufinancirala kolektivni nastup članica.

Na sajmu su predstavljena najznačajnija tehnička i tehnološka dostignuća automatizacije i robotizacije, procesna tehnika, logistika i transport, brodogradnja, zavarivanje, materijali, oprema za profesionalne i naučne svrhe, inovacije, nove tehnike poput postupaka aditivne proizvodnje i td.

DOMES d.o.o. je izložio paletu samočistećih automatskih filtara za vodu, filtre i filtarske uređaje za ulje i emulzije, strojeve za čišćenje CNC obradnih centara, te opremu za otprašivanje i vakuumsko čišćenje. Naši su eksponati i prezentacije izazvali veliki interes i zanimanje posjetitelja. Tijekom Sajma su održani brojni poslovni razgovori o konkretnim problemima. Na nekoliko novih projekata se već radi, a posljedićno tome očekuje se i njihova realizacija, kao i dugoročnija suradnja.

Članak o DOMES-u na vodećem poslovnom portalu u Srbiji i BIH eKapija

web1 web2