Podmazivanje u industriji

Za probleme i potrebe naših Kupaca uvijek tražimo najbolja rješenja. U tim smo nastojanjima početkom ove godine, vezano za podmazivanje u industriji, uspostavili suradnju sa švedskom tvrtkom ASSALUB.

  • Riječ je o tvrtki koja ima više od 90 g. iskustva u projektiranju i proizvodnji proizvoda, sklopova i sustava za podmazivanje u industriji.
  • Još 1928. patentirana je prva pumpa za podmazivanje za parne i dizelske motore, kompresore i proizvodne strojeve. Široka rasprostranjenost ove pumpe diljem svijeta omogućila je prepoznatljivost brenda i same Tvrtke.
  • Danas je ASSALUB iznimno cijenjena tvrtka na europskom tržištu. Prepoznata je kvaliteta njenih pumpi i komponenata, kao i sustava za procese podmazivanja u svim područjima industrije. Kontinuirani rast i razvoj, od projektiranja do kompletne isporuke po principu „ključ u ruke“, u kombinaciji s vrhunskim proizvodima, pravodobnom isporukom i kompetentnim osobljem – temeljna su misija Tvrtke.
  • Uvijek svjesni zahtjeva i potreba Kupaca, kontinuirano se radi na razvoju i unaprjeđenju proizvoda te nadopuni asortimana.

Pronađite detaljniji opis i više informacija u katalogu.